Dekorem    
Dekorem: PVC Kaplama    Dekorem: PVC Kaplama    Dekorem: PVC Kaplama    Dekorem: PVC Kaplama    Dekorem: PVC Wrapping    Dekorem: PVC Wrapping    Dekorem: PVC Wrapping    Dekorem: PVC Wrapping   


ONLINE ÖDEME Ä°ÅžLEMLERÄ°   

Hakkımızda

Şirketimiz 1995 yılında İstanbul'da kurulmuş olup; Türkiye pazarında yaklaşık 25 senedir müşterilerimize başarıyla ve hergün artan bir ivmeyle hizmet vermektedir. PVC kaplama sektöründe Türkiye'de ilk servis vermeye başlayan firma DEKOREM'dir.

Şirketimiz, membran ve sarma PVC teknolojileri, pvc düz laminasyon konularında ve boyanabilir PP (polipropilen) ve PET (polyester) teknolojileri konusunda sektörün önde gelen firmalarının en başında yer almaktadır.

Almanya ve Kore başta olmak üzere dünyanın belli başlı ülkerinden ithalatını yapmakta olduğumuz ve sürekli arttırdığımız 120'yi aşkın renk seçenekleriyle; toplam 28 ülkeye ihracatıyla tüm membran ve sarma kullanıcılarıyla uzun soluklu güven ve samimiyet prensibiyle hizmet vermektedir.

DEKOREM Ltd., satış felsefesi sadece mal satımı değildir. DEKOREM tüm bu bölgedeki 600'den fazla müşterisinin kaliteli ürün meydana getirmelerinde çözüm ortağı olabilmek için çaba sarfetmektedir.

Müşterilerimize firmaları için özel kendi antetli kartela yapımında bedelsiz olarak yardımcı olan ilk firma olarak malın sorunsuz tedarikinde sigorta sistemiyle malı sorunsuz ulaştırmada da öncü olmuştur.

Ürün yelpazesi her geçen gün arttırarak dizaynda trend belirtleyici - mobilyada moda yaratıcı özelliğiyle tüm müşterilerinin takdirini kazanmış ve Dekorem'in uzun soluklu bir çözüm ortağı olarak görünmesinde önemli rol oynamıştır.

Hem high gloss 2D düz panel ve boy kapak uygulamalarında; hem de 3D high gloss membran- vakum kapak uygulamalarında dünyanın en kaliteli tam çizilmez parlak ürünlerini piysaya sürerek - elit ve süper hg konusunda da yalnız Türkiye'nin değil tüm dünyanın öncü firmalarından biri olmuştur. PP (polipropilen), PET (polyester) ve PU (poliüretan) seçenekleriyle de %100 çevreci yanını geliştirerek geleceğe yatırım yapmaktadır.

Web Tasarým & Uygulamalarý: ÝstanbulNet